wellcome Wellcome to my forum |
|
| Вицове | |
| | Автор | Съобщение |
---|
agito Напреднал
Брой мнения : 160 Registration date : 05.06.2007
| Заглавие: Вицове Сря Юни 06, 2007 11:24 am | |
| В тази тема може да разказвате вицове | |
| | | agito Напреднал
| Заглавие: Re: Вицове Сря Юни 06, 2007 11:32 am | |
| Две блондинки се срещат и едната казва: -Здрасти, как си ? -Ами добре чакам маршрутка. А ти? -Аз същото сам добре и също чакам маршрутка. Ти коя чакаш? -1 а ти? -3
След малко идва маршрутка 13 и едната казва: -Яяяяя Виж дойдоха по едно и също време! | |
| | | ~Princess of the dark~ Гадно и отмъстително админче
Брой мнения : 229 Age : 28 Registration date : 04.06.2007
| Заглавие: Re: Вицове Сря Юни 06, 2007 11:41 am | |
| Знаетели защо блондинките отварят киселото мляко още в магазина ?
Отговор : Защото на фолиото на кофичката пише " Отвори Тук " | |
| | | agito Напреднал
| Заглавие: Re: Вицове Сря Юни 06, 2007 11:57 am | |
| хахахаха Тва ме спука(тва на princess of the dark) Какво ще се получи ако крастосаш кенгуро и овца? Отговор: Скачащ половер | |
| Заглавие: Re: Вицове Сря Юни 06, 2007 12:11 pm | |
| Какво ще се получи, ако крастосаш кенгуро и слон ?
Отговор : Дупки по луната
-----------------------------------------------------------------------------------------
- Черните котки носят ли нещастие? - Зависи, дали си човек или мишка.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Един черен жребец препускал през пустинята-седмица, две, месец. По едно време видял кръчма. Влязъл вътре, тропнал с копито по бара и казал на бармана: - Слушай к'во, искам да ме напоиш, да ме нагостиш, и утре рано сутринта да ме събудиш защото страшно бързам! Бармана така и направил, напоил го, нагостил го и на следващата сутрин отишъл да го буди. Нямал кофа с вода, затова му лиснал кофа с бяла боя. Коня се събудил разплатил се с бармана и тръгнал на път. Препускал седмица, две и видял оазис. Решил да се освежи малко. Навел се да пие вода, видял отражението си и възкликнал: - Еееее, каъв тъп барман - събудил е друг кон!
---------------------------------------------------------------------------------------- Едно полицейско куче се явява на интервю за работа във ФБР. - Като за начало, трябва да можете да печатате по 60 думи в минута. Кучето седнало зад пишещата машина и напечатало 80 думи за една минута! - Освен това, трябва да минете през изпит за физическа подготовка. Кучето се представило перфектно! - И накрая имаме едно последно изискване - трябва да владеете поне два езика. На което кучето отговорило: - Мяууууу!
| |
| | | reloader ...
Брой мнения : 5 Age : 30 Localisation : О_o Registration date : 06.06.2007
| Заглавие: Re: Вицове Сря Юни 06, 2007 7:19 pm | |
| Иван: Тате,тате вика Ванчо искам колело. Татко: Ванчо,сега нямаме пари,ако намериш нещо да продадем кажи. Иван: Тате, хайде да продадем мама а? Татко: Абе как майкати бе? Иван : Еми за какво ни е:аз спрях да бозая ти спря да клецаш не варши рабора хихи | |
| | | ..:..BaBy_AnGeL..:.. crazy
Брой мнения : 78 Age : 27 Registration date : 08.06.2007
| Заглавие: Re: Вицове Пет Юни 08, 2007 9:49 am | |
| Блондинка влиза в книжарница: - Искам да си купя готварска книга. - Малка или голяма? - попитала продавачката. Блондинката резмислила и казала: - Защо ми е голяма - аз ям малко! ************************************************************* Една блондинка си купила кола и поканила приятелката си /също блондинка/ на пазар в града. След като приключили пазаруването, двете блондинки се отправили към колата, но се оказало, че вратите са заключени, а ключът виси на таблото. Момичетата прекарали няколко часа в неуспешни опити да отворят колата. Изведнъж едната от тях погледнала към небето и видяла приближаващи се облаци. - Бързо, измисли нещо, защото идва буря, а аз забравих гюрука на колата отворен! ************************************************************ Две блондинки работели на строеж. Едната попитала: - Забелязах, че вадиш гвоздеи от кутията с инструменти, оглеждаш ги и хвърляш някои от тях. Защо? - Ами понякога вадя от кутията гвоздеи, които са към мен с остра си част - те са дефектни - нямат главичка. Ако гвоздеят е насочен с острото към къщата, значи е здрав. - Колко си глупава! Гвоздеите, които сочат към теб не са дефектни! Те просто са за противоположната стена на къщата! ************************************************************ Имало едно време една блондинка. Тя имала два коня, но не можела да ги различава. За това един ден блондинката отишла при своята съседка за съвет. - Сложи някакъв белег на ушите им - казала съседката. На следващият ден обаче блондинката отново отишла при съседката си и казала: - Вчера сложих белег и на двата коня и сега пак не мога да ги различа един от друг. - Тогава отрежи опашката на единия кон малко по-къса от опашката на другия. На следващият ден блондинката пак потърсила съвет: - Пак направих това, което ми каза, но днес опашките и на двата коня са еднакво дълги и пак не мога да ги различа един от друг! - Ами, тогава измери ги - може би единият кон е малко по-висок от другия - предположила услужливата съседка. - Ти си права - черният кон е по-висок от белия! ************************************************************* На една блондинка много и се подигравали, че е много глупава и тя решила да си боядиса косата черна. Един ден, както си карала колата, видяла стадо овце. Слязла и казала на овчаря: -Ако позная точно колко овце има в стадото, ще ми дадеш да си взема, която овца си избера. Овчарят се съгласил. Тя казала, без да се замисли: - 54! Човекът много се изненадал от верния отговор. Блондинката казала: - Избирам си ей това игривото агънце. Взела го и го понесла към багажника. Овчаря я поизгледал и казал: - Ако позная истинския цвят на косата ти, ще си ми върнеш ли кучето? ************************************************************ Блондинка и брюнетка гледали репортаж за мъж, който стоял на покрива на една сграда и заплашвал, че ще се самоубие. - Хайде да се обзаложим на 50 долара, че мъжът ще скочи! - казала брюнетката. - Добре - съгласила се блондинката. След 10 минути мъжът наистина скочил. - Ето ти 50-те долара - казала блондинката. - Не, не мога да ги взема - казала брюнетката. - Аз те излъгах. Гледах по-ранната емисия - видях как мъжът скача. - О, и аз я гледах, но не мислех, че ще го направи отново! | |
| Заглавие: Re: Вицове Пет Юни 08, 2007 9:54 am | |
| | |
| | | agito Напреднал
| Заглавие: Re: Вицове Чет Юни 14, 2007 12:24 pm | |
| Как са били създадени момичетата с кестеняви коси? Преди много много години нямало болници и затова раждането ставало бавно и мъчително. Блондинките са тъпи и не мислели докато се опитвали да им изродят бебетата и те спали. Момичетата с другите видове цветове на косата също спали защото по онова време мислили блондинките за много умни и затова гледали от тях.Но един ден дошло момиче с черна коса и всички момчета я харесали и когато забременяла тя не гледала от блондинките а просто си седяла така будна но раждането ставало много бавно и на нея и се до акало.Точно в този момент се подала главата на бебето(момиче)и тогава момичето с черната коса се изакало върху главата на бебето и тъй като лайното било кафяво и лепкаво то се размазало и се залепило за късите косъмчета на главата му.Когато пораснало бебето и то и родило момиче с кестенява коса а когато пораснало нейното момиче и то родила момиче с кестенява коса и така до днешни дни. Един кон казва на друг: -Днес беше ноо готин ден а мен! -Защо?-попитал другия -Ми днес без да исках се исрах докато ме яздеше господаря и той ме накара целия ден да съм в конюшнятаи аз за да му го върна се исрах много много много бъти и той като дойде да ми даде сено за вечерия не видя едно лайно и се подхлъзна на него .На мен ми стана много смешно и започнах да се смея и започнах да си припомням как ме се исрах и тогава той ми се расърди и ме цапна с седлото(което не беше на мен) -Леле заболяли те ? - Не само дето после ме приби (пребил го е защото е имало лайно на седлото а той не го видял) | |
| | | | agito Напреднал
| Заглавие: Re: Вицове Сря Юни 27, 2007 3:00 pm | |
| Не сам измислила аз нито едното нито другото ако ги бях сзмислиа аз щях да го кажа!
Един бояджия пита друг: -Защо толкова бързаш? -Искам да свърша работата докато не е свършила боята ! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Вицове | |
| |
| | | | Вицове | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|